BLOGGER TEMPLATES AND YouTube Layouts »

the fucking story

urmm . cte paling aku fuck sal sorg betina nhe , die gaduh ngn mbe aku . then mulut adeq die langsung tak pandai nak jaga ,.then asal g skola mesti cakap kat mbe2 aku mulut cm puki . tgok . die yg start dulu kan ? pastu mula kau ngadu2 kat mak kau ckp aku n mbe2 aku mcm2 kat kau . wtf lha lahh mulut kau . kau tu dah lha nak spm . sedar diri tu sis . adeq kau pun sme . jgn nak kuang ajar sgt . kau ckp kteorg mbe makan mbe ? FUCK KAU . mang sial lha mulut . pastu ckp ktorg mcm2 . then mak kau pagi tadi terngendap2  tgok aku n mbe aku . jgn fikir aku takut dekat kau sis . sory . ingad kau besar aku takud ? sorry damn dear




cter nehh cter bulan lepas kod tak bape nak ingad lahh .
cte nye begini . aku duk dekat astaka sekolahh kan . sorg betina nehh ckp aku pandang dea . heeyyy sory sikid . tade mase nak pandang kau k . aku pandang org laen . then dea ckp aku pandang2 dea . aku dahh mmg lame tak puas aty ngn dea . ha amik kau dekat lobi bawah jugakkk aku hempuk dea . aku cekik tudng dea then dea cekit tudng aku balik . what the hell lahh kan . okayyik  . then aku lepas tudung dea aku tarik koler baju dea pulakk . npe mbe dea tak tolong dea eh ? pelik aku .='=